Vem är jag?

Jag är 28 år gammal och bor i Oxie. Jag studerar Digital Marketing and Sales Analytics på IHM Business School i Malmö. Jag har ett brinnande intresse för sälj och marknadsföring!

Efter att ha jobbat som bagare i nästan 10 år bestämde jag mig för att gå vidare i livet och startade upp en bilfirma som sysslade med försäljning av begagnade bilar. Drygt 1 år senare valde jag att lägga ner bolaget då det inte kändes helt rätt. Efter det så startade jag upp en e-handel och insåg att jag hade noll koll vad gäller online marknadsföring och analys. Därför hoppade jag på utbildningen på IHM. Efter att ha gått nästan halva tiden av utbildningen känner jag att jag verkligen har hittat rätt!

daniell kahlon ranktrail

Varför har jag valt att praktisera på RankTrail?

RankTrail är ett bolag som är experter inom SEO och har en webbaserad mjukvara (SaaS) som hjälper företag att lära sig sökmotoroptimering och så de kan optimera sina hemsidor. Första kursen vi hade i skolan handlade om SEO och jag kände direkt att det var den biten jag tyckte var svårast att förstå. Just därför valde jag RankTrail som min praktikplats!

 

Varför är tycker jag det är viktigt med SEO

SEO är det som påverkar det organiska sökresultatet på Google, alltså det som kan göra så att folk hittar till just din webbplats via en sökning på Google. SEO är inget som sker över en dag utan det ligger mycket jobb bakom ridån.

 

Så här ser jag på SEO

SEO är det arbetet som aldrig blir perfekt där finns alltid sidor i ens webbplats som man vill ska ranka högre och Googles algoritmer ändras hela tiden och man måste försöka hålla sig så uppdaterad som möjligt. SEO för mig är ett perfekt verktyg för att nå ut till sina relevanta besökare och det bästa är att det är gratis så länge man sitter på kunskapen.

 

SEO i framtiden

SEO är ett sätt som har funnits med ett tag utan att många har vetat om det, det är nu på senare tid som företag faktiskt börjar förstå vad det egentligen handlar om. Jag tror att SEO kommer att leva vidare så länge det görs sökningar på diverse sökmotorer, däremot tror jag att det kommer att bli mer komplex och kompetensen kommer att behöva utökas.

 

Vad kommer jag att bistå RankTrail med?

Jag kommer framförallt jobba med videoproduktionen. Jag kommer att bland annat bygga upp RankTrail:s studio.

ranktrail video seo

Jag kommer vara med på seminarium och utbildningar, gå interna utbildningar för att lära mig mera och såklart träffa RankTrail:s härliga kunder!

Pin It on Pinterest

Share This