Vi är mer än en plattform, vi är din partner!

RankTrail hjälper dig att få fler leads och kunder på din webbplats via Google.

Vi hjälper dig att utveckla Sökordsstrategier och Innehållsstrategier för ditt arbete med SEO och Content Marketing som passar dina verksamhetsmål.  I vårt samarbete får du tillgång till en egen SEO-coach, data som understödjer ditt arbete, bevakningsfunktioner, analys av ert innehåll och mängder av förbättringsförslag.

Håll koll på din webbplats placeringar på Google

Du ser din webbplats placeringar på Google för sökord och sökfraser som du väljer. Om du bevakar hundratals sökfraser så får du snabbt och enkelt svar om ni lyckas behålla, ökar eller tappar er webbplats placeringar. Du kan även se din historik upp till 1 år tillbaka.

Förstå värdet på Google-placeringarna

Du får reda på hur många sökningar som görs på varje specifik sökfras som du har valt. Med antalet sökningar ger vi dig information om värdet i antal potentiella besökare och hjälper även dig att förstå hur många leads eller kunder som ni kan få om er webbplats når topplaceringarna på Google.

Antal inkommande länkar

Du får mängder av länkdata på inkommande länkar (sk backlinks) till din hemsida, för hela domänen och alla dina sidor. Inkommande länkar är länkar till din hemsida från andras hemsidor och dessa är en mycket viktig faktor för att lyckas med sökmotoroptimering.

Detaljerad data om inkommande länkar

För varje domän har du detaljerad data så som var ifrån specifikt länken kommer ifrån,
var den länkar till på din sida, auktoritet och ankartext.
Du har även möjligheten att sortera och välja hur du vill se länkarna.

Checklista med förklaringar

För att Google ska kunna förstå sidornas innehåll på din webbplats så bör du använda dina sökord och synonymer i textinnehållet, ofta kallat Onpage SEO. Du får en överskådlig analys och djupare förklaringar över det du bör åtgärda för respektive sökord.

Kolla konkurrenternas inkommande länkar

Du kan såklart se vilka inkommande länkar som dina konkurrenter har, det kan vara bra att veta om du vill försöka inkludera dom i din länkstrategi.

Rapporter till rätt person

Rapporter är viktigt, inte minst för att få en bra överblick men även när chefen begär data hur det har gått. Det ordnar verktyget enkelt med all data som behövs.

Beräkna värdet på dina sökord

Du kan enkelt få en uppskattning på vad dina sökord är värde med hjälp av att räkna vad de kan vara värda för dig i antal nya potentiella kunder, antal kunder, försäljningsvärde m.m.

Ha stenkoll på dina konkurrenter

För varje sökfras du jobbar med kommer du enkelt och överskådligt kunna se exakt position och detaljerad data över alla dina konkurrenter.

Förstå konkurrensen i dina sökords sökresultat

På varje specifika sökord kan du enkelt se vad du har för domänbetyg, sidbetyg och antalet länkar in på både dig och de som ligger före dig i sökresultatet på top 10 på Google.

Fler länder? Inga problem!

Vi har stöd för över 20 länder idag.
Så jobbar ni mot olika länder med olika språk är detta inga problem för oss.

Available in english as well

You can easily switch to english language and have everything in english. Done in a click!

Svårt att komma på sökord? Vi hjälper dig!

Allt efter du lägger in sökord kommer vi att ge dig fler och fler fraser och sökord du kan jobba med.
Låt verktyget hjälpa dig!

Jobba med grupper, inte listor med flera hundra sökord

Superenkelt att kategorisera eller sortera alla sökfraser man jobbar med. Allt för att jobba mer produkt- eller tjänste-specifikt och inte ha för stor mängd data framför sig.

Testa RankTrail 14 dagar gratis!

Följ oss i sociala medier

MALMÖ

Södra Förstadsgatan 23A
211 43 Malmö

STOCKHOLM

Östra Järnvägsgatan 35
111 20 Stockholm

Pin It on Pinterest

Share This