Säg hej till våra medarbetare!

Massi Najimi

Massi Najimi

Försäljningsansvarig

Massi Najimi påbörjade sin resa hos oss på RankTrail i början av 2020Efter några år som försäljningschef hos Ehandel.se så har Massi skaffat sig en gedigen kunskap och förståelse inom delsvis e-handelsbranschen.
Caroline Skogh

Caroline Skogh

Marknadsansvarig

Caroline älskar att organisera, planera och strukturera precis allt som går och sköter vår marknadsföring. Hon brinner för kommunikation och människor. Hon ser fram emot att träffa er allihop där ute i minglet!

Carl-Gustaf Kesselman

Carl-Gustaf Kesselman

Expert SEO

Carl-Gustaf Kesselman har ett stort intresse för digital marknadsföring. Hans fokus ligger på SEO men är dessutom en fena på Google Ads. Behöver ni hjälp med verktyget finns han där med svar på era frågor!
Kajsa Andersson

Kajsa Andersson

Säljare

Kajsa 

Zdravko Evstatiev

Zdravko Evstatiev

Team development

Zdravko är vår senior-programmerare och är idag huvudansvarig för utvecklingen av RankTrail:s tekniska logik. Kommer från tidigare webb- och Ruby on Rails-projekt med stort intresse för UX-, back- och front-end-utveckling.
Magnus Äng

Magnus Äng

Expert SEO & Content Marketing

Magnus Äng är medgrundare och har gedigen bakgrund med över 20 års erfarenhet inom ehandel, digital marknadsföring & leadsgenerering. Passionen finns för Content Marketing, Google SEO & YouTube.

Ulf Hagman

Ulf Hagman

Styrelseordförande

Ulf är vår styrelseordförande och har stor erfarenhet av internationell e-commerce, ekonomi och investment. De senaste 20 åren har Ulf främst varit verksam inom Euroflorist som CFO.
Nils Kautto

Nils Kautto

SEO-Konsult / Utveckling

Nils är en digital marknadsförare med kärlek för det tekniska området. Han är även involverad i utvecklingen av RankTrail och ser till så att verktyget hela tiden blir bättre!
Johan Hagman

Johan Hagman

Ekonomiansvarig

Johan jobbar med RankTrails ekonomi. Har ni frågor kring fakturor, skicka gärna ett mejl till Johan.

Är du redo att ta tag i din SEO & Content Marketing?

Boka en demo så visar vi dig hur det fungerar.

Följ oss i sociala medier

LÄR DIG MER OM SEO

Aktuellt
Boka demo

RankTrail AB

Södra Förstadsgatan 23A
211 43 Malmö

KONTAKT

Tel: +467 23 26 87 00
Epost: info@ranktrail.se

Pin It on Pinterest

Share This