Kort om RankTrail och vi som arbetar här!

Vad är RankTrail?

RankTrail är ett företag som utvecklar en av Sveriges och branschens enklaste SEO-verktyg för dig med mycket, lite eller inga kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO). Verktyget handlar om att förenkla och kostnadseffektivisera er digitala satsning inom främst sökmotoroptimering (SEO) och resultatet är att komma upp högre på Google och därigenom bygga varumärke och öka er försäljning.

Vi jobbar med både B2B- och B2C-kunder. Allt från små lokala till stora företag som omsätter allt från ett par hundra tusen till miljarder. Inga kunder har en nackdel att synas på Google. Läs mer om vad våra kunder tycker här.

Vi är väldigt noga med att förstå kunderna, sätta ihop en bra grund och utbilda våra kunder. Vi jobbar med kunder allt från Skåne, till Göteborg och hela vägen upp till Stockholm.

Slå oss gärna en signal så visar vi hur det fungerar och gör gärna en analys på ert företag över en kaffe!

Historien bakom RankTrail

RankTrail AB grundades 2012 då arbetet med att utveckla en ny mjukvara för sökmotoroptimering (SEO) började. Till skillnad från de alternativ som fanns på den internationella marknaden fokuserade RankTrail på den nordiska marknaden. RankTrail är till skillnad från alla alternativ byggt för att användas av personer med eller utan erfarenhet av sökmotoroptimering. Mjukvaran är extremt enkel att använda samtidigt som det är ett oerhört kraftfullt verktyg. Fram till den 1:e september 2015 bestod RankTrail även av en digital konsultbyrå som heter TopVisible.

I maj 2015 lanserades den första riktiga versionen av mjukvaran och företaget har sedan dess fokuserat på att kommersialisera företagets produkt. Bolaget har idag en säljorganisation i Sverige och en teknisk utvecklingsavdelning i Bulgarien. RankTrail lanserar kontinuerligt nya funktioner och förbättrar tjänsten.

Jimmy Sjögren

Jimmy Sjögren

Kund-, marknad- & säljansvarig

+46 (0)73-501 01 16
jimmy.sjogren@ranktrail.se

Jimmy är vår kund- och säljansvarig. Jimmy började på RankTrail i januari 2016 och har varit med nästan sedan starten av företaget.

Cathlin Berg

Cathlin Berg

Content-specialist/copywriter

Cathlin har stort intresse för digital marknadsföring och hennes specialité är content och skriva texter som tilltalar människor kring ämne hon tycker om och kan stå för, som t.ex. SEO. Cathlin är vår content-guru och kommer hjälpa dig med flera nyheter, artiklar, tips och mycket mera.

Zdravko Evstatiev

Zdravko Evstatiev

Ansvarig för utveckling

Zdravko är vår senior programmer och är idag huvudansvarig för utvecklingen av RankTrails tekniska logik. Kommer från tidigare webb- och Ruby on Rails-projekt med stort intresse för UX-, back- och front-end-utveckling.

Magnus Äng

Magnus Äng

Co-founder/Digital Strategist

Magnus är en av grundarna och har gedigen bakgrund inom digital marketing och e-commerce. Passionen för SEO har funnits där sedan början av 2000-talet och fortsätter att hålla i sig.

Ulf Hagman

Ulf Hagman

Styrelseordförande/partner

Ulf är vår styrelseordförande och har stor erfarenhet av internationell e-commerce, ekonomi och investment. De senaste 20 åren har Ulf främst varit verksam inom EuroFlorist som CFO.

Är du redo att ta tag i ditt SEO-arbete? 

Boka en kostnadsfri telefondemo så visar vi dig hur du kommer igång.

Följ oss gärna på sociala medier

LÄR DIG MER OM SEO

SEO-kurser
Blogg
Testa demo

 

RankTrail AB

Södra Förstadsgatan 23A
211 43 Malmö

Pin It on Pinterest

Share This