Säg hej till våra medarbetare!

Anna-Karin Persson

Anna-Karin Persson

Försäljningschef

Anna-Karin är ansvarig för RankTrails försäljning. Hon sätter sig alltid in i varje kunds specifika önskemål. Vill du boka in ett möte för att höra mer om RankTrail som verktyg? Kontakta Anna-Karin så berättar hon mer!
Caroline Skogh

Caroline Skogh

Marknadsansvarig

Caroline älskar att organisera, planera och strukturera precis allt som går. Hon brinner för kommunikation och människor. Hon ser fram emot att träffa er allihop där ute i minglet!
Carl-Gustaf Kesselman

Carl-Gustaf Kesselman

SEO konsult/ Kundansvarig

Carl-Gustaf Kesselman har ett stort intresse för digital marknadsföring. Hans fokus ligger på SEO men är dessutom en fena på Google Ads. Behöver ni hjälp med verktyget finns han där med svar på era frågor!
Zdravko Evstatiev

Zdravko Evstatiev

Team development

Zdravko är vår senior-programmerare och är idag huvudansvarig för utvecklingen av RankTrail:s tekniska logik. Kommer från tidigare webb- och Ruby on Rails-projekt med stort intresse för UX-, back- och front-end-utveckling.
Magnus Äng

Magnus Äng

Co-founder/Digital Strategist

Magnus är en av grundarna och har gedigen bakgrund inom digital marketing och e-commerce. Passionen för SEO har funnits där sedan början av 2000-talet och fortsätter att hålla i sig.
Ulf Hagman

Ulf Hagman

Styrelseordförande/ Partner

Ulf är vår styrelseordförande och har stor erfarenhet av internationell e-commerce, ekonomi och investment. De senaste 20 åren har Ulf främst varit verksam inom Euroflorist som CFO.
Nils Kautto

Nils Kautto

SEO-Konsult / Utveckling

Nils är en digital marknadsförare med kärlek för det tekniska området. Han är även involverad i utvecklingen av RankTrail och ser till så att verktyget hela tiden blir bättre!

Johan Hagman

Johan Hagman

Ekonomiansvarig

Johan jobbar med RankTrails ekonomi. Har ni frågor kring fakturor, skicka gärna ett mejl till Johan.

Är du redo att ta tag i din SEO & Content Marketing?

Boka en demo så visar vi dig hur det fungerar.

Följ oss i sociala medier

LÄR DIG MER OM SEO

University
Aktuellt
Boka demo

RankTrail AB

Södra Förstadsgatan 23A
211 43 Malmö

KONTAKT

Tel: +467 23 26 87 00
Epost: info@ranktrail.se

Pin It on Pinterest

Share This