quotation mark Har nyligen börjat jobba med RankTrail och kan väl säga att jag är inte någon SEO-tekniker – men är oerhört förvånad över hur enkelt och smidigt det är! Man blir nästan lite manisk när man jobbar med RankTrail – detta eftersom man snabbt ser resultat för varje ändring/korrigering man gör! Med andra ord – det är en otroligt skön känsla att få kontroll över sin hemsida!

quotation mark På ett väldigt smidigt och lättöverskådligt sätt kan vi med hjälp av RankTrail hålla koll på våra sökord och få förslag på vad vi behöver göra för att förbättra våra positioner. Det är mycket praktiskt att göra sökordsgrupper och de regelbundna rapporterna ger oss snabbt den information vi behöver.

quotation mark Vi använder RankTrail för att löpande bevaka, bevara och optimera våra placeringar på Google. För oss har det alltid var viktigt att synas bra i det organiska sökresultat och genom att använda RankTrail kan vi följa upp våra målsättningar och utvärdera resultatet direkt. Tjänsten är extremt enkel och smidig att använda och med hjälp av SEO-poäng får du enkla och praktiska förslag för att förbättra din On page-optimering.

quotation mark RankTrail underlättar vårt jobb avsevärt! Vi använder verktygen dagligen på Owegoo för att se och kunna analysera hur våra landningssidor rankar. När vi lägger till nya texter och landningssidor kan vi snabbt och smidigt lägga in de nya sökfraserna och genast börja följa hur de börjar synas och rankas av Google.

jimmy.sjogren@ranktrail.se

Vill du få kontakt nu direkt?

Maila eller ring till Jimmy Sjögren så sätter vi igång direkt!

072 - 330 38 99