Lite om mig

 

Jag är 28 år, boende utanför Malmö. Studerar till E-commerce Manager på IHM Business School i Malmö. Jag har alltid haft en enorm tävlingsinstinkt, så efter en avslutad idrottskarriär så har tävlingsinstinkten följt med in i mitt intresse för att sälja och att nå utsatta mål.

Efter drygt 13 år i butiksbranschen där jag sysslat med direktsälj till kund, assisterat som butikschef och jobbat med inköp, så kände jag att gå i fysiska butiker inte längre kändes så attraktivt. Men sälj har alltid varit något jag brinner för, så istället för att släppa det helt så bestämde jag mig för att istället hitta en nytt sätt att jobba med sälj. Nu vill jag inte bara kunna avlsuta, utan verkligen lära mig göra hela jobbet från början. Nu ska jag sätta mig in i den digitala världen och lära mig från grunden hur man lägger upp en riktigt bra säljprocess och allt vad det innebär.

 

Varför RankTrail?

 

Jag har alltid tyckt att om man gör ett riktigt bra jobb, så ska man belönas därefter. När jag förstod vad RankTrail jobbar med, att hjälpa företag få en bättre sökmotoroptimering så kände jag att det är något som passar mig. Gör man jobbet med en bra sökmotoroptimering så belönas man med en bättre ranking på Google – perfekt kände jag! Att få möjligheten att vara på ett lite mindre företag mitt i utvecklingsfasen känns väldigt intressant, och det innebär att jag får vara med på hela resan, och verkligen vara delaktig i allt som händer! Dessutom får jag själv lära mig enormt mycket om sökmotoroptimering.

 

Vad kommer jag att bistå RankTrail med?

 

Vad jag huvudsakligen gör och kommer att göra under min 10-veckors LIA hos RankTrail är att jag kommer att jobba med lärande innehåll till RankTrail:s befintliga kunder, vara med på frukostseminarium, utbildningar och framför även att jobba med RankTrail egna digitala marknadsföring.

Pin It on Pinterest

Share This