Säljare till TMG

av Massi Najimi

 | uppdaterad 16.11.2021

Nu är Top Marketing Group, TMG, på jakt efter nya kollegor till säljteamet – målinriktade säljare som älskar att göra kunden nöjd och är en fena på att hitta lösningar utifrån våra kunders behov och våra tjänster och erbjudanden. 

Här finns chansen att ta nästa steg i din säljkarriär i en spännande, varierad roll med ett betydande ansvar för att utveckla vår verksamhet, både strategiskt och direkt i möten med kunder.

Ditt fokus kommer framförallt att vara på att driva försäljningsutvecklingen inom ett av tillväxtbolagen som ingår i TMG-koncernen – Ranktrail. Ranktrail är vår egenutvecklade plattform som vägleder våra kunder i sitt arbete inom Content Marketing och SEO. Förutom själva verktyget Ranktrail får kunden personlig rådgivning av våra egna experter som stöttar kundens arbete mot uppsatta mål. 

I ditt arbete som säljare hos oss kommer du att ta kontakt med kunderna, hålla i möten och bygga relationer med de viktigaste beslutsfattarna inom en del av samhällsekonomin som växer så att det knakar. 

Det här kommer du att arbeta med på TMG

 • Prospektering
 • Följa upp leads 
 • Kundkontakt 
 • Offertskrivning
 • Försäljning och förhandling
 • Skapa och underhålla relationsbyggande samarbeten med våra kunder

Din erfarenhet och egenskaper

 • Vi söker dig som har erfarenhet av utgående försäljning och om du har erfarenhet av abonnemangsförsäljning är det ett plus.  
 • Du arbetar med telefonen som ett av dina viktigaste verktyg för att bearbeta kvalificerade leads och följer därefter upp med fysiska eller digitala möten som ett led i säljprocessen. 
 • Det är meriterande om du har utbildning inom något eller några av områdena försäljning, affärsutveckling  och marknadsföring (i synnerhet organisk trafik/SEO/Content Marketing). 
 • Som person är du självgående, proaktiv och lyhörd, samt har en god förmåga att förstå kundens behov.
 • Du är tävlingsinriktad med ett högt driv och stimuleras av att anta utmaningar.

Vi erbjuder

 • En tjänst med stort självständigt ansvar. 
 • Du blir en central del i vår fortsatta expansion och tillväxtresa.
 • Du får möjligheten att arbeta med ett utmanande jobb där du växer och utvecklas, både som individ och i yrkesrollen. 
 • Vi erbjuder dig ett fantastiskt nätverk, ett team med kompetenta och drivna kollegor som tycker om att ha kul på jobbet med fokus på att skapa nya framgångar och resultat. 
 • Ett lönesystem som belönar goda prestationer, med grundlön och provision.


Skicka in din ansökan direkt!


Vår vision och kultur

Vår vision Vi älskar att lyfta människor och företag är vår ledstjärna.  Vi vill att ditt arbete ska vara roligt och givande på en arbetsplats som också är rolig och givande. Vi tror innerligt på inkluderande och att alla kan bidra och på så sätt bildar vi en kultur som består av olika personligheter och bakgrunder. Vi har korta beslutsvägar och uppmuntrar egna idéer som kan bidra till TMGs utveckling och tillväxt.

Om Top Marketing Group

TMG är en ung koncern med ambitiösa tillväxtmål. I gruppen, som hittills består av Ranktrail, Topvisible, SearchStars och Amazing Masterclass, växer vi och utvecklas inom olika digitala områden som marknadsföring, kommunikation, utbildning och strategi. Det finns flera nya affärsområden på gång och en stark känsla av entreprenörskap och vilja att utvecklas. 

Har du några frågor kring tjänsten?

Kontakta Massi Najimi, Head of Sales TMG för mer information på 0723-95 83 43 eller maila till massi.najimi@topmg.se

SEO-Guide från Ranktrail - enkel sökmotoroptimering

Senaste blogginläggen

Sökmotoroptimera din WordPressida

Sökmotoroptimera din WordPressida

Som vi har nämnt tidigare så är Wordpress ett fantastiskt CMS med oändliga möjligheter. Och med oändliga möjligheter kan även utmaningar uppstå, speciellt när det kommer till SEO. I detta blogginlägget kommer vi att ge några tips om hur du seo optimerar din...

Lokal sökmotoroptimering (Local SEO)

Lokal sökmotoroptimering (Local SEO)

Lokal sökmotoroptimering, Local SEO eller lokal seo på svenska, många namn på samma sak. Här handlar det om att dra in lokal trafik på sökningar som görs i närområdet/regionen/kommunen och så vidare. Det finns mycket att vinna, speciellt för butiker, frisörer,...

404 sida – vad är det?

404 sida – vad är det?

Ett 404 fel är en HTTP svarskod och du har säkert stött på det hundratals gånger när du har klickat på en länk och hamnat på en sida som inte existerar längre. Felet uppstår när sidan som man försöker besöka har tagits bort eller flyttats. Dokumentet man försöker nå...

Mer innehåll ger fler affärer

Mer innehåll ger fler affärer

Är det ett kontroversiellt budskap, tycker du? Att fler bloggartiklar på en webbplats kommer innebära fler affärer? Nej kanske inte, eller det borde i alla fall inte komma som en överraskning. Låt mig försöka förklara varför. Sökningar (SEO) har hög konverteringsgrad...

Mäta laddningstiden på hemsida

Mäta laddningstiden på hemsida

Upplever du att din hemsida är långsam och misstänker du att du kanske tappar besökare eller placeringar på grund av detta? Eller så kanske du vill veta nuläget och hur din nya hemsida presterar . Börja med att mäta laddningstiden för din hemsida, både för mobil och...

Pin It on Pinterest

Share This