Säljare till TMG

av Massi Najimi

 | uppdaterad 16.11.2021

Nu är Top Marketing Group, TMG, på jakt efter nya kollegor till säljteamet – målinriktade säljare som älskar att göra kunden nöjd och är en fena på att hitta lösningar utifrån våra kunders behov och våra tjänster och erbjudanden. 

Här finns chansen att ta nästa steg i din säljkarriär i en spännande, varierad roll med ett betydande ansvar för att utveckla vår verksamhet, både strategiskt och direkt i möten med kunder.

Ditt fokus kommer framförallt att vara på att driva försäljningsutvecklingen inom ett av tillväxtbolagen som ingår i TMG-koncernen – Ranktrail. Ranktrail är vår egenutvecklade plattform som vägleder våra kunder i sitt arbete inom Content Marketing och SEO. Förutom själva verktyget Ranktrail får kunden personlig rådgivning av våra egna experter som stöttar kundens arbete mot uppsatta mål. 

I ditt arbete som säljare hos oss kommer du att ta kontakt med kunderna, hålla i möten och bygga relationer med de viktigaste beslutsfattarna inom en del av samhällsekonomin som växer så att det knakar. 

Det här kommer du att arbeta med på TMG

 • Prospektering
 • Följa upp leads 
 • Kundkontakt 
 • Offertskrivning
 • Försäljning och förhandling
 • Skapa och underhålla relationsbyggande samarbeten med våra kunder

Din erfarenhet och egenskaper

 • Vi söker dig som har erfarenhet av utgående försäljning och om du har erfarenhet av abonnemangsförsäljning är det ett plus.  
 • Du arbetar med telefonen som ett av dina viktigaste verktyg för att bearbeta kvalificerade leads och följer därefter upp med fysiska eller digitala möten som ett led i säljprocessen. 
 • Det är meriterande om du har utbildning inom något eller några av områdena försäljning, affärsutveckling  och marknadsföring (i synnerhet organisk trafik/SEO/Content Marketing). 
 • Som person är du självgående, proaktiv och lyhörd, samt har en god förmåga att förstå kundens behov.
 • Du är tävlingsinriktad med ett högt driv och stimuleras av att anta utmaningar.

Vi erbjuder

 • En tjänst med stort självständigt ansvar. 
 • Du blir en central del i vår fortsatta expansion och tillväxtresa.
 • Du får möjligheten att arbeta med ett utmanande jobb där du växer och utvecklas, både som individ och i yrkesrollen. 
 • Vi erbjuder dig ett fantastiskt nätverk, ett team med kompetenta och drivna kollegor som tycker om att ha kul på jobbet med fokus på att skapa nya framgångar och resultat. 
 • Ett lönesystem som belönar goda prestationer, med grundlön och provision.


Skicka in din ansökan direkt!


Vår vision och kultur

Vår vision Vi älskar att lyfta människor och företag är vår ledstjärna.  Vi vill att ditt arbete ska vara roligt och givande på en arbetsplats som också är rolig och givande. Vi tror innerligt på inkluderande och att alla kan bidra och på så sätt bildar vi en kultur som består av olika personligheter och bakgrunder. Vi har korta beslutsvägar och uppmuntrar egna idéer som kan bidra till TMGs utveckling och tillväxt.

Om Top Marketing Group

TMG är en ung koncern med ambitiösa tillväxtmål. I gruppen, som hittills består av Ranktrail, Topvisible, SearchStars och Amazing Masterclass, växer vi och utvecklas inom olika digitala områden som marknadsföring, kommunikation, utbildning och strategi. Det finns flera nya affärsområden på gång och en stark känsla av entreprenörskap och vilja att utvecklas. 

Har du några frågor kring tjänsten?

Kontakta Massi Najimi, Head of Sales TMG för mer information på 0723-95 83 43 eller maila till massi.najimi@topmg.se

SEO-Guide från Ranktrail - enkel sökmotoroptimering

Senaste blogginläggen

Googles senaste uppdatering – hur gick det?

Googles senaste uppdatering – hur gick det?

Google justerar ständigt sina algoritmer, oftast små förändringar men i juni 2022 genomförde de en större uppdatering en så kallad "Core" uppdatering av hur sökresultatet rankas. Den här uppdateringen verkar ha påverkat en del sajter rejält. Har din sajt påverkats...

Kom igång med Podcast [strategi och utrustning]

Kom igång med Podcast [strategi och utrustning]

Det finns så många sätt att komma ut med dina budskap. Jag hoppas det inte känns överväldigande för dig, för här kommer ett sätt till - Podcast. Vad är en podcast? Enkelt förklarat är en podcast ett digitalt radioprogram, som inte sänds på radio utan som du laddar ner...

Hur du använder internlänkning bäst för SEO

Hur du använder internlänkning bäst för SEO

Även om du inte vet så mycket om hur sökmotoroptomering (SEO) fungerar så känner du säkert till att det är viktigt att få länkar som leder till ditt innehåll för att hamna högt upp på Google, eller? Det kallas ofta för backlinks och är externa länkar (från sajter som...

Content Marketing tips – återanvänd ditt innehåll

Content Marketing tips – återanvänd ditt innehåll

Ja det kanske kan låta lite som att fuska, men om du har lagt tid på att ta fram ett bra innehåll så varför inte klämma ut så mycket som möjligt av det innehållet? Du har ju redan gjort din brainstorming och all research och du vet vad du pratar om (förhoppningsvis)....

5 steg för att skapa Pillar Content (2022)

5 steg för att skapa Pillar Content (2022)

Pillar Content är en givande innehållsstrategi vid Sökmotoroptimering, Content Marketing och Inbound Marketing. Här kan du läsa om de 5 stegen som du går igenom när du skapar ditt Pillar Content! Pillar Content är ofta en del av ett Topic Cluster som tillsammans med...

Pin It on Pinterest

Share This